united drakt barn 76001

united drakt barn 76001

aston villa drakt 69854

.

landslagsdrakt

Defenderen flyttet til Etihad Stadium ved starten av 2020/21-kampanjen fra Benfica og har raskt blitt en fan favoritt i løpet av hans 32 liga-spill for klubben. Liverpool Star Mohamed Salah har fortalt fansen de ikke er villige til å gi opp sin Premier League-tittel som er lett. Det kommer en dag etter et skadelig nederlag til Leicester som så Manchester City går 13 poeng med røde på toppen.

Salahs brace på Selhurst Park tok ham til 16 for sesongen i alle konkurranser, og 110 totalt for Liverpool siden han ble med fra Roma i 2017. Den egyptiske fremover endte sesongen med 22 i Premier League, ett mål bak Golden Boot Winner og Award Nominee Harry Kane.

Liverpool har flyttet til å knytte de ledende medlemmene av deres tropp til nye kontrakter i sommer, med Trent Alexander-Arnold, Fabinho, Allisson og Virgil van Dijk som har forlenget oppholdet.

Roberto Firminos arbeidsmetikk og teamarbeid har gjort ham til en garantert startbilde for landslagsdrakt Klopp i løpet av de siste to årene, men en oppgradering for ham kunne være sorter. napoli drakt

AbrahamGo psg matchtröja ShonaAgui

LeoJknmob psg trøje børn BenyrEhzp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *